Qui som

lacaixa1

L’EspaiCaixa Sant Magí és un espai de gent gran que va ser creat l’any 1975 amb l’objectiu de ser un lloc on compartir les millors estones dels jubilats i gent gran, perquè es un espai de relació i intercanvi obert a les iniciatives de tots els socis. Un lloc per formar-se i informar-se, participar i ser solidari amb els altres.
Podeu consultar els Estatuts en horari d’oficina

Carta presentació del President 2022

Benvolguts socis.

Trobo que és el moment de presentar-me com a President i demanar-vos la vostra col·laboració per fer més gran la nostra Associació, ampliant el seu coneixement, aconseguint nous socis voluntaris per cobrir totes les activitats que es fan i que s’ampliaran en el futur.

Som doncs una associació de gent gran que ens anima el fet de sentir-nos útils i ens manté la il·lusió de viure de manera activa i plena i que la convivència entre tots els socis sigui el eix central de la nostra entitat.

Moltes gràcies

Manuel Cremades
President de la Junta Directiva

Presentació de la Junta anterior

L’Espai Caixa Sant Magí som una Associació que fa més de 40 anys col•laborem amb l’Obra Social de La Caixa, fent activitats, ja siguin lúdiques, com sortides culturals, jocs de taula, biblioteca, lectura de diaris, etc. o bé realitzant tallers formatius que ajuden als socis a millorar, tan des del punt de vista físic com emocional.

Disposem d’un Seu amb servei de cafetería, on es posen en pràctica moltes d’aquestes activitats i on les relacions personals ens ajuden a reforçar les nostres ganes d’ajudar als demés.

Som doncs una associació de gent gran que ens anima el fet de sentir-nos útils i ens manté la il•lusió de viure de manera activa i plena.

Som grans però no som vells.

Francesc Sancho

P.D. La Junta Directiva

Local social (imatges)

Membres de la Junta Directiva

President: Sr. Manuel Cremades Ripoll

Vicepresident: Sr. José Alfonso Aboy Frade

Secretària: Sra. Ma. Dolors Güell Felip

Tresorer: Sr. Anton Lacasa Jordan

Vocal: Sr. Jordi Lluis Rofes

Vocal: Sra. Joana Robert Cardona