HORARIS I MÉS INFORMACIÓ CLICANT AQUÍ

Explicació referent a les diferents activitats informàtiques:

Inicia’t a la informàtica

Presentació i objectius

El taller ‘Inicia’t a la informàtica’ està pensat per a les persones que no tenen cap experiència amb l’ordinador.

Aprendran les funcions més bàsiques de l’ordinador i el ratolí, coneixeran i practicaran amb el programa de tractament de textos i s’iniciaran en el món d’Internet i el correu electrònic.

Crea i dissenya documents de text

Presentació i objectius

El taller ‘Crea i dissenya documents de text’ està pensat per a les persones que tenen coneixements bàsics de l’ordinador.

Aprendran a crear i editar un document digital amb la finalitat de realitzar un projecte grupal. Buscaran informació per internet sobre el projecte i aprendran a descarregar imatges i a incorporar-les. A part, coneixeran com enviar correus electrònics amb arxius adjunts entre d’altres.

Retoc fotogràfic i presentacions digitals

Presentació i objectius:

El taller ‘Retoc fotogràfic i presentacions digitals’ està pensat per les persones que tenen coneixements avançats de l’ordinador.

Aprendran a retocar imatges amb Photoshop. Coneixeran com es crea i s’edita una presentació digital on incorporaran les imatges prèviament retocades amb la finalitat de realitzar un projecte grupal.

Connecta’t a la Xarxa

Presentació i objectius:

El taller ‘Connecta’t a la Xarxa” està pensat per les persones que tenen coneixements bàsics de l’ordinador.

Coneixeran i practicaran amb les plataformes socials més rellevants i aprendran a fer un us responsable de les mateixes. Podran contactar amb coneguts, compartir experiències, opinions i difondre o obtenir noticies d’última hora. Aquest taller ajuda a comprendre per què serveixen les Xarxes Socials i, en conseqüència, decidir com les poden aplicar a la seva vida quotidiana per ampliar i millorar les seves possibilitats de comunicació amb l’entorn més proper.


Incorpora Internet al teu dia a dia

Presentació i objectius:

El taller ‘Incorpora Internet al teu dia a dia’ està pensat per les persones que tenen coneixements bàsics de l’ordinador.

Ampliaran el seu coneixement de la cerca d’informació a Internet, coneixeran diferents eines d’entreteniment digital, veuran com comunicar-se a distància, aprendran a realitzar diversos tràmits en línia amb seguretat i s’iniciaran en l’ús de les apps.

Apropa als participants a les noves eines i aplicacions que ofereix Internet avui dia, des de Google i tot el seu ventall d’eines, a la publicació de fotografies, o com realitzar una compra per Internet.